nleucadaenfrdeitnoptroslessv
Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

Welkom in Rojales (Alicante) 

gezinstrandDe "Witte Kust" strekt zich uit over een groot deel van de Spaanse oostkust. Voor wie van het vliegtuig gebruik maakt is Alicante de aankomst- en vertrekplaats.  Wij verhuren hier mooie en voordelige vakantiewonigen en appartementen in dit prachtige, zonovergoten gebied.
De woningen zelf liggen in Rojales, 24 km ten zuiden van de luchthaven van Alicante. Het is een echt Spaans dorp, het meest bekend om zijn prachtige 18-holes golfbaan. (www.lamarquesagolf.es)

Lekker overwinteren in een heerlijk klimaat en omgeving kan natuurlijk ook.

Alles wat u primair nodig hebt is op loopafstand te doen. Zo is er een Chinees restaurant, diverse supermarkten, een patatzaak, de Belgische slager, McDonalds, eethuisjes en bars en natuurlijk onze kapsalon die in januari 2008 is geopend en waar Marcel en Petruschka alweer ruim 15 jaar beiden in werken. Dus alles wat u nodig hebt voor een vakantie aan het zwembad is er. Maar wilt u naar markten, stranden, winkelen of in de omgeving iets bekijken dan heeft u wel een auto nodig.(Autoverhuur) Voor gezinnen met kinderen is er op nog geen kilometer afstand een kleine aquaworld (www.aquaparkrojales.es) met zwem- en glijatrakties.

U wilt uw appartement/woning laten verhuren? Ook daar bieden wij u mogelijkheden. Klik dan hier.


Momenteel hebben wij de volgende woningen ter verhuur beschikbaar. Afhankelijk van de periode kunt u deze boeken.

 

091341