nleucadaenfrdeitnoptroslessv
Verzend naar FacebookVerzend naar Google PlusVerzend naar Twitter

Uw huis of appartement via ons verhuren.

Waarom uw huis via Marcel Henri verhuren? Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij beseffen heel goed dat uw huis een kostbaar bezit is en dat u wilt dat daar met de grootste zorg mee wordt omgegaan. Ons bedrijf valt of staat met zowel tevreden huurders als verhuurders.

Hoe werkt het verhuren door ons

Allereerst stellen we samen met u de verhuurprijs en de periodes dat u wilt gaan verhuren vast. Wij rekenen 25 % verhuurdervergoeding. Indien uw huis verhuurd wordt ontvangt u van ons uw huurprijs minus deze 25 %. U of wij maken foto s van uw huis van binnen en buiten om deze vervolgens op onze website te kunnen plaatsen. Ook stellen we samen met u een lijst samen met alles wat zich in uw huis bevindt. Deze lijst gebruiken we bij de eindcontrole van uw huurders. Mochten er dingen stuk of niet meer aanwezig zijn na de verhuurperiode, dan brengen wij dat in mindering bij het terugbetalen van de borg. Bij het verhuren van een woning dient u belasting te betalen. Dit en andere wettelijke bepalingen dient u zelf te regelen en te betalen. Hiervoor zijn wij nooit aansprakelijk.

Wij dragen ook zorg voor reparatie of vervanging. Bij het plaatsen van uw foto's op onze website plaatsen wij een boekingskalender zodat u zelf op onze website kunt terugkijken wanneer uw huis of appartement is verhuurd. Daarbij staan ook de prijzen vermeld. Uiteraard is het zo dat u bij elke ontvangen boeking direct door ons op de hoogte wordt gebracht door middel van een e-mail.

Zwembadonderhoud
Ook voor het onderhoud van uw zwembad kunnen wij zorg dragen. Voor een zwembad van 8 bij 4 rekenen wij 70 euro per maand inclusief chloor enz. Mocht er iets met de motor of iets anders gebeuren dan wordt dit binnen een week gerepareerd, uiteraard altijd na overleg met u te hebben gehad. Van deze service kunt u ook gebruikmaken zonder uw huis door ons te laten verhuren.

Tuinonderhoud
Ook kunnen wij uw tuin onderhouden. Het gaat hier echter om regulieronderhoud. Wij zijn geen tuiniersbedrijf dus het gaat hier puur om onderhoud zoals het snoeien van uw palmen e.d. en zorgen dat alles er netjes en schoon uit ziet.

Woningonderhoud
Het schoonmaken van uw huis of appartement gebeurt altijd door ons zelf. Na elke verhuurperiode wordt het verhuurde verplicht schoongemaakt. Voor een klein huisje rekenen we daarvoor 75 euro, voor een groot huis rekenen we 125 euro. Dit bedrag wordt altijd direct met de boeking vooruit betaald. Dit maakt dat alle huurders in een schoon huisje terecht komen.

Wij kunnen uw huurders van het vliegtuig halen voor het bedrag van 45 euro. Voor hetzelfde bedrag worden uw huurders natuurlijk weer naar het vliegtuig gebracht door ons. Wij verhuren niet aan mensen met huisdieren. Niet omdat we niet van huisdieren houden, want we hebben zelf twee honden, maar omdat we het risico van vernieling niet willen nemen. We verhuren alleen huisjes of appartementen die in goede staat zijn. Achterstallig onderhoud of zaken die stuk of defect zijn dienen eerst gerepareerd of vervangen te worden alvorens we tot verhuur kunnen overgaan.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op. Klik hier.